Travala heeft Solana geïntegreerd, waardoor hotel- en vluchtboekingen via SOL, USDT en USDC mogelijk zijn
Travala-gebruikers kunnen profiteren van transacties zonder kosten en directe stortingen en opnames voor ondersteunde tokens
Travala is van plan om SOL-reisbeloningen te introduceren om de gebruikerservaring bij crypto-reisboekingen te verbeteren

Travala, een baanbrekend reisbureau op basis van cryptovaluta, heeft een grote stap voorwaarts gezet door de Solana-blockchain in zijn platform te integreren.

De samenwerking werd aangekondigd door Juan Otero, CEO van Travala, tijdens de Solana Breakpoint-conferentie in Singapore op 21 september.

CEO @joterovila announced @travalacom support for Solana at Breakpoint!

Now you can pay for and book flights and accommodations using stablecoins like USDC and USDT on Solana rails with Travala. pic.twitter.com/TedqElKNVC

— Solana (@solana) September 21, 2024

De aankondiging werd met enthousiasme ontvangen door de cryptocommunity, omdat velen het zien als een stap in de richting van een meer geïntegreerde en gebruiksvriendelijke reiservaring.

Travala-gebruikers kunnen vluchten en hotels boeken met behulp van Solana-native tokens

De integratie opent nieuwe mogelijkheden voor reizigers, waardoor ze hotels en vluchten kunnen boeken met Solana’s native token, SOL, en belangrijke stablecoins zoals Tether (USDT) en USD Coin (USDC).

De integratie van Solana markeert een strategische zet voor Travala, dat al lang vooroploopt in het accepteren van cryptocurrency-betalingen in de reissector. Met deze verbetering kunnen gebruikers nu genieten van transacties zonder kosten bij het boeken van reisdiensten.

Bovendien maakt Travala directe stortingen en opnames van de ondersteunde tokens mogelijk, waardoor het boekingsproces wordt gestroomlijnd en efficiënter wordt voor crypto-enthousiastelingen.

Solana, bekend om zijn snelle transacties en lagere kosten in vergelijking met zijn concurrent Ethereum, biedt een robuuste infrastructuur voor gedecentraliseerde applicaties en slimme contracten.

Deze integratie sluit goed aan bij Travala’s toewijding om de gebruikerservaring te verbeteren en blockchaintechnologie te benutten voor naadloze transacties.

Plannen om SOL-reisbeloningen te introduceren

De groeiende populariteit van Solana als een layer-1 blockchain onderstreept het potentieel ervan in het cryptolandschap. In de nabije toekomst is Travala van plan om SOL travel rewards te introduceren, wat een extra stimulans is voor gebruikers om cryptocurrency te gebruiken voor hun reisboekingen.

Bovendien valt deze ontwikkeling samen met de aankondiging van Coinbase om zijn verpakte Bitcoin-asset, cbBTC, naar het Solana-netwerk te brengen, wat de rol van Solana in het evoluerende cryptocurrency-ecosysteem verder verstevigt.

Naarmate meer bedrijven blockchaintechnologie omarmen, belooft het kruispunt van reizen en crypto opwindende kansen te ontsluiten voor reizigers en investeerders.

The post Travala integreert Solana, wat boekingen via SOL, USDT en USDC mogelijk maakt appeared first on CoinJournal.