Het koersdoel van Raydium (RAY) is $4,27 na een stijging van 50%, ondersteund door MoonPay.
LayerZero (ZRO) zal naar verwachting in augustus $4,524084 bereiken en eind september $6,038442.
De presale van Poodlana (POODL) levert $2,6 miljoen op, met een uiteindelijke prijs van $0,054.

Terwijl de cryptomarkt zich blijft ontwikkelen, houden beleggers zowel opkomende tokens als gevestigde spelers nauwlettend in de gaten. Tot de opmerkelijke namen die furore maken zijn Raydium (RAY), LayerZero (ZRO) en Poodlana (POODL) , die elk unieke kansen en risico’s bieden.

Dit artikel gaat in op de recente prijsbewegingen, ontwikkelingen en toekomstvoorspellingen voor deze drie tokens en biedt inzicht in hun potentiële trajecten in de altijd dynamische crypto-ruimte.

Raydium (RAY) zou na de MoonPay-integratie $4,27 kunnen bereiken

Raydium (RAY) heeft onlangs indrukwekkende prijsprestaties laten zien, aangewakkerd door een combinatie van strategische integraties en marktdynamiek. Deze prijsontwikkeling volgt op een aanzienlijke prijsstijging gedurende de afgelopen twee dagen, met winsten van meer dan 30% en een opmerkelijke stijging van meer dan 50%.

De groei van het token wordt toegeschreven aan de recente integratie met MoonPay, die de toegankelijkheid ervan heeft verbeterd door gebruikers in staat te stellen op Solana gebaseerde tokens rechtstreeks met fiatvaluta te kopen.

Raydium has integrated @moonpay, giving its 20M users instant access to the @solana ecosystem! 🚀

For new users, you can now on-ramp to Solana in seconds. For existing users, you now have off-ramp rails at your fingertips.https://t.co/ouBYKZ06vD

— Raydium (@RaydiumProtocol) July 18, 2024

De integratie met MoonPay is een belangrijke ontwikkeling voor Raydium, die de toegang tot het Solana-ecosysteem voor zijn 20 miljoen gebruikers vereenvoudigt. Deze stap verlaagt de toetredingsdrempels en trekt nieuwe deelnemers naar het platform, waardoor mogelijk de liquiditeit en handelsvolumes worden vergroot. Na steun te hebben gevonden op $1,83, maakte Raydium een bullish rally door, met een primair doel van $4,27. Technische analyse wijst echter op voorzichtigheid, aangezien de prijs weerstand nadert rond de $2,6.

De Relative Strength Index (RSI) staat momenteel op 73, wat aangeeft dat de markt op korte termijn een retracement kan ervaren voordat er verdere significante bewegingen plaatsvinden. Langetermijnbeleggers zouden het weerstandsniveau van $2,6 nauwlettend in de gaten moeten houden, op tekenen van een aanhoudend bullish momentum.

LayerZero (ZRO) zal eind juli naar verwachting een bescheiden winst boeken

LayerZero (ZRO) heeft ook een positief traject doorgemaakt, waarbij de prijs de afgelopen maanden een robuuste groei liet zien. Vanaf 25 juli 2024 bedraagt de prijs van LayerZero $4,505978. Voorspellingen voor de korte termijn wijzen op een bescheiden stijging, waarbij de prijs eind deze week naar verwachting ongeveer $4,510197 zal bereiken. Vanaf augustus zou de prijs verder kunnen stijgen tot $4,524084 op 24 augustus 2024.

Verder vooruitkijkend wordt verwacht dat LayerZero tegen september een stijging van 5% zal zien, en mogelijk $6,038442 zal bereiken. De prestaties van het token worden ondersteund door zijn belangrijke rol in de blockchain-interoperabiliteitsruimte. De technische vooruitgang van LayerZero en de succesvolle distributie van beloningen in het Sybil-premieprogramma hebben bijgedragen aan de groeiende aanwezigheid op de markt.

Het netwerk is de afgelopen weken ook geïntegreerd in verschillende ketens, waaronder Flare Network, Gravity Chain en Mode Network, en ontwikkelt momenteel een interoperabiliteitsstandaard voor Cosmos waarmee Cosmos-ketens verbinding kunnen maken met LayerZero-compatibele ketens. https://twitter.com/LayerZero_Labs/status/1811059104653488395

Terwijl het netwerk nieuwe functies blijft ontwikkelen en integreren, blijven de langetermijnvooruitzichten van LayerZero positief, met een verwachte gestage groei van de waarde ervan.

Poodlana (POODL) prijs zal naar verwachting met 170% stijgen tegen het einde van de presale

Poodlena (POODL), een memecoin die een niche heeft veroverd in de FashionFi-ruimte, beleeft een opmerkelijke presale. Vanaf nu heeft de presale een indrukwekkende $2.620.278,89 opgebracht, met de huidige tokenprijs op $0,0265, wat een stijging van 32,5% ten opzichte van het oorspronkelijke aanbod weerspiegelt.

De presale zal over 22 dagen eindigen en de uiteindelijke voorverkoopprijs zal naar verwachting $ 0,054 bedragen, waarbij kopers op dag één mogelijk rendementen tot 170% zullen behalen. Poodlana’s unieke mix van luxe mode en memecultuur heeft wereldwijd een gevoelige snaar geraakt, vooral op de Aziatische markten. De aantrekkingskracht van het token ligt in de associatie met high-fashion esthetiek en het geliefde poedelras, waardoor een frisse en boeiende niche ontstaat die bekend staat als FashionFi.

Er wordt lang uitgekeken naar de aankomende beursnotering op 16 augustus om 12.00 uur UTC, omdat het Poodlana’s debuut op gedecentraliseerde beurzen zoals Raydium zal markeren met volledige tokenzichtbaarheid en liquiditeit. Alle tokens worden vanaf dag één 100% ontgrendeld, wat transparantie en eerlijkheid garandeert. De routekaart van het project omvat verschillende spannende fasen na de presale.

Na de lancering is Poodlana van plan uit te breiden via gecentraliseerde beursnoteringen, een grote marketingblitz en samenwerkingen met high-end modemerken. Daarnaast wil Poodlana een stakingplatform en exclusieve airdrops introduceren, waardoor de community verder wordt betrokken en vroege supporters worden beloond. De langetermijnvisie omvat mondiale expansie en filantropische inspanningen om het dierenwelzijn te ondersteunen, waardoor de aantrekkingskracht ervan voor een breed publiek wordt vergroot.

Bezoek de officiële website voor meer informatie over Poodlana en de lopende POODL-token presale.

The post Crypto prijsvoorspellingen: Raydium (RAY), LayerZero (ZRO) en Poodlana (POODL) appeared first on CoinJournal.