Politieke mememunten zoals MAGA en STRUMP hebben het goed gedaan.

Solciety hoopt de volgende topper te worden in de politieke mememunten industrie.

Mememunten hebben de afgelopen maanden het nieuws flink gedomineerd, dit omdat sommige tot giganten in de crypto industrie zijn uitgegroeid. Tokens als Book of Meme (BOME), Dogwifhat (WIF) en Brett hebben bijvoorbeeld al meer dan 1 miljard dollar aan marktkapitalisatie bereikt.

De politieke mememunten en die met beroemdheden zijn ook succesvol geweest, waarbij MAGA, Super Trump, MAGA VP en Baby Trump zeer populair onder handelaren zijn geworden. Het is tegen deze achtergrond dat het Solciety token dinsdag wordt gelanceerd.

Wat is Solciety?

Solciety is een nieuwe mememunt op Solana die tot doel heeft het volgende grote ding in de crypto industrie te worden.

Het doel is om een politieke partij in het Degen tijdperk op te richten. Houders zullen onderdeel van een nieuwe community zijn, waarin gebruikers via de Meme Campaigner tool hun eigen mememunten kunnen maken. Deze tool biedt meer dan 200 eigenschappen en achtergronden die je vervolgens kunt gebruiken.

Solciety hoopt dit model te gebruiken om een gemeenschappelijke uitdaging op te lossen die er in de mememunt industrie bestaat, waar ze meestal van korte duur zijn. De levensduur ervan zal door het feit bevorderd worden dat de community voortdurend content zal creëren en evenementen zal satiriseren.

Meme Campaigner zal ook andere tools bevatten. Het helpt gebruikers bijvoorbeeld verbinding te maken met social media platforms zoals X. De gebruikers verdienen hiermee een punt voor elke meme die wordt gedeeld. De ontwikkelaars willen daarnaast een AR platform lanceren waar gebruikers hun creaties gelaagd over de echte wereld kunnen bekijken.

Om deze redenen zal Solciety een geavanceerdere mememunt zijn dan alle politieke tokens die er vandaag de dag bestaan. Ten eerste zal het, in tegenstelling tot MAGA en Jeo Boden, niet heilig onder de partijlijnen zijn.

Solciety wordt gelanceerd

Het volgende grote ding in het Solciety ecosysteem begint dinsdag met zijn 30-daagse voorverkoop. Geïnteresseerde kopers hebben de keuze om het token met verschillende cryptovaluta’s aan te schaffen, zoals Solana, Ethereum, Binance Coin, creditcards en stablecoins zoals Tether en USD Coin.

De prijs van het token begint bij 0,000963 dollar en zal voortdurend stijgen tijdens de tien fasen van de verkoop. Dit betekent dat vroege kopers aangenaam zullen profiteren door het goedkoper te kopen.

Voor alle duidelijkheid: het is niet gegarandeerd dat het SLCTY token net zo goed zal presteren zoals andere populaire mememunten als MAGA en Book of Meme. Recente online berichten hebben echter aangetoond hoe mensen een fortuin hebben verdiend door op eenvoudige crypto’s te wedden.

Coindesk rapporteerde bijvoorbeeld over een handelaar die 1.000 euro in 100.000 euro transformeerde door Dogwifhat te kopen. Een andere handelaar verdiende volgens CoinTelegraph meer dan 23 miljoen dollar door een Solana mememunt te kopen.

Er bestaat helaas ook het risico dat het token zal imploderen, iets wat om efficiënte risicobeheer strategieën vraagt. Je moet Solciety daarom bijvoorbeeld niet aanschaffen met geld dat je niet kunt missen. Je moet jouw beleggingen ook zeker over meerdere activa spreiden. Lees hier meer over Solciety.

The post Is Solciety het volgende grote ding in politieke meme tokens? appeared first on CoinJournal.