Toncoin en ZKsync staan in de belangstelling nadat TON naar een recordhoogte steeg, terwijl ZK genoteerd staat op de beste cryptobeurzen.
Bitbot heeft onlangs zijn presale afgerond en is klaar voor het claimen van tokens en zijn handelsdebuut.

Toncoin (TON) schoot vorige week naar een recordhoogte en handelde naar niveaus waarop alle adressen winst maakten. Ondertussen is het nieuwe handelstoken ZKsync (ZK) gelanceerd op enkele van de grootste crypto-beurzen, ondanks kritiek op de airdrop-distributie. Omdat de twee cryptoprojecten de aandacht trekken, ligt de focus ook veel op Bitbot (BITBOT) – de handelsbot van Telegram die onlangs een succesvolle presale heeft afgerond.

Toncoin en ZKsync in focus

De meeste cryptocurrencies werden vorige week lager verhandeld en slaagden er tijdens het weekend niet in om grote bewegingen te maken, omdat Bitcoin onder de $67.000 zweefde. De strijd om de top crypto, terwijl spot-Bitcoin ETF’s opnieuw een dag van uitstroom registreerden met meer dan $200, betekende dat de druk op altcoins werd uitgeoefend. Ook het macro-economische landschap had een negatieve invloed op het sentiment, met name het rentebesluit van de Federal Reserve na de FOMC-bijeenkomst van vorige week.

Toncoin (TON)

Toncoin trotseerde de bredere vooruitzichten voor de cryptomarkt met een parabolische stijging naar een recordhoogte van $8,25 op 15 juni. TON heeft een deel van de winst teruggeschroefd en handelt momenteel rond de $7,86, net in het groen in de afgelopen 24 uur en ongeveer 12% gestegen. deze afgelopen week. Wat de toptokens betreft, lijkt het waarschijnlijk dat Toncoin boven de $7,00 zal stijgen en zich binnenkort op een nieuwe uitbraak zou kunnen richten. Het overnemen van beren zou deze vooruitzichten echter kunnen doen ontsporen.

ZKsync (ZK)

Ondertussen handelt ZKsync (ZK) nu op enkele van ‘s werelds grootste crypto-beurzen, waaronder Binance, kondigde handelsondersteuning aan. ZKsync is een Ethereum Layer 2-schaaloplossing die onlangs zijn token ZK via een airdrop heeft onthuld. Het project, dat gebruik maakt van EVM-compatibele zero-knowledge (ZK)-SNARK roll-up technologie, is momenteel een hot topic in de crypto-ruimte, grotendeels vanwege de manier waarop het team zijn airdrop heeft uitgevoerd. Desondanks is ZKsync een solide project dat waarschijnlijk zal domineren bij verdere adoptie.

Bitbot-token nadert handelsdebuut

Bitbot streeft ernaar de Telegram-botmarkt te domineren, die tot nu toe een volume van meer dan $23 miljard heeft gekend. Deze vooruitzichten zorgen ervoor dat analisten extreem optimistisch zijn over de native token, te midden van een waarschijnlijke explosie van nieuwe gebruikers. Het project heeft in de presale ruim $4,3 miljoen opgehaald, met een enorme belangstelling voor het project, inclusief de baanbrekende, niet-bewaarbare wallet-oplossing. Wat dit betekent is dat een gebruiker met Bitbot volledige controle heeft over zijn wallet en geld. Er is de toonaangevende technologie voor zelfbewaring van digitale activa van Knightsafe die ervoor zorgt dat gebruikers kunnen profiteren van handelsinstrumenten en -strategieën van institutionele kwaliteit zonder zich zorgen te hoeven maken over de beveiliging van activa.

Terwijl het project ernaar streeft deze op beveiliging gerichte benadering naar de Telegram-botmarkt te brengen, kijken presale deelnemers naar de BITBOT-tokenclaim en beursnotering. In een update zei Bitbot dat het tokenclaimproces binnenkort zal worden geopend via de officiële Telegram-bot van het project. Het team verwacht ook dat BITBOT een notering zal geven op beurzen voor handel, met functies zoals staking en niet-bewarende wallet-integratie op schema voor marktintroductie. Meer weten over Bitbot? Voeg uw due diligence toe met een bezoek aan de officiële website.

The post Toncoin en ZKsync in focus, Bitbot streeft naar een top beursnotering appeared first on CoinJournal.