Belangrijkste punten

Ondanks een recente stijging hebben experts over het algemeen een bearish kijk op Polygon (MATIC).
Arbitrum (ARB) is de afgelopen dagen licht gedaald. Experts zijn begonnen te diversifiëren naar een van de ETH-memecoins.
Rebel Satoshi (RECQ) behoudt zijn plaats als de beste ICO voorafgaand aan zijn langverwachte beursnotering.

Crypto-marktexperts zijn van mening dat de recente walvisactiviteiten onder de trending memecoins de toekomstperspectieven voor Rebel Satoshi ‘s RECQ hebben vergroot . Deze impuls is ontstaan omdat toonaangevende investeerders in Polygon (MATIC) en Arbitrum (ARB) diversificatie onderzoeken door RECQ te omarmen.

Laten we de redenen achter de hype rond RECQ onderzoeken en begrijpen waarom het een voorkeurskeuze wordt onder MATIC- en ARB-investeerders voor de beste crypto om te kopen!

Polygon wijdt 35 miljoen MATIC-tokens toe ter ondersteuning van netwerkprojecten

Volgens een persverklaring van Polygon zal een nieuw gelanceerd initiatief vanaf medio juni 35 miljoen MATIC- tokens leveren aan Polygon-ontwikkelaars. Dit fonds zal voor het eerste seizoen worden verdeeld in MATIC-tokens vanwege de huidige token-upgrade van het netwerk naar POL. Vervolgens zullen toekomstige subsidies worden verdeeld met POL-tokens.

De recente autorisatie heeft het enthousiasme onder Polygon-enthousiastelingen aangewakkerd, wat heeft geresulteerd in een stijging van 4,32% in de waarde van MATIC. MATIC steeg de afgelopen week van $0,618 naar $0,644 . Wat de MATIC-prijsvoorspelling betreft, voorzien analisten een voortdurende expansie voor Polygon. Gecombineerd met de razernij rond top-altcoins, denken ze dat Polygon’s MATIC tegen het einde van de maand $1,174 zal bereiken.

Niettemin zijn sommige marktexperts bearish over Polygon, vooral op de korte termijn. Onder verwijzing naar het onvermogen van de munt om de winsten van de afgelopen weken vast te houden, zeggen ze dat MATIC eind juni naar $0,472 zou kunnen dalen .

RECQ overtreft ETH-memecoins nu de presale investeerders lokt

Veel gebruikers en enthousiastelingen op de markt voor digitale activa vragen zich af of cryptogemeenschappen zullen profiteren van de terugkeer van decentralisatie . Dat komt omdat de crypto-business meer gecentraliseerd is geworden nu institutionele beleggers voortdurend de markt betreden. Rebel Satoshi is echter een project dat de decentralisatie van crypto probeert te herstellen van de geconcentreerde machten die de markt al domineren. Om echte decentralisatie te verankeren, is het memecoin-project in de eerste plaats gebouwd om gelijke kansen voor vermogensopbouw en gemeenschapsgerichte initiatieven te bevorderen.

Bovendien concentreert Rebel Satoshi zich op de DeFi-revolutie, die NFT-handel, het uitzetten van munten en peer-to-peer blockchain-gaming omvat. Deze componenten en kwaliteiten maken Rebel Satoshi de ideale cryptocurrency-investering tijdens de huidige bullmarkt. Alle leden van de gemeenschap hebben toegang tot de diensten, die het netwerk zal distribueren met behulp van een dual-token-economie.

Het interessante is dat het ecosysteem van Rebel Satoshi twee belangrijke trending memecoins omvat: één voor bestuur en één als nutstoken. De RBLZ van Rebel Satoshi biedt bestuursvoordelen en biedt tegelijkertijd toegang tot gemeenschapsactiviteiten. RBLZ is met name nu beschikbaar op Uniswap, DEXTools, Coinstore en CoinGecko, nadat de prijs tijdens de voorverkoopfase met 150% is gestegen. Bovendien wordt het gebruikt om de netwerkbeveiliging in te zetten en te verbeteren. Ondertussen is Rebel Satoshi’s tweede munt, RECQ , een utility-token dat alle transacties, kosten en beloningen beheert. Communityleden hebben ook RECQ nodig om beloningen te ontvangen van Rebel Satoshi’s play-to-earn (P2E) arcade.

RECQ bevindt zich nu in fase 2 van de presale en wordt verhandeld tegen $0,0044. De cryptocurrency genereerde een ROI van 120% voor Early Bird Round-investeerders die RECQ kochten voor $ 0,0020. Bovendien zullen fase 2-investeerders een winst van 25% behalen wanneer RECQ stijgt naar $ 0,0055 na het betreden van fase 3 van de presale.

Vervolgens wordt het token gelanceerd op $0,0125, wat een winst van 184% oplevert voor fase 2-investeerders. Bovendien wordt RECQ beschouwd als de beste cryptocurrency om op dit moment te kopen, omdat gerenommeerde crypto-marktanalisten een 20x stijging voorspellen voor een van de beste ETH-memecoins in de komende maanden.

 

 

Arbitrum DAO keurt het gaming-ecosysteemfonds van $215 miljoen goed

Op 10 juni 2024 keurde het bestuursplatform van Arbitrum een voorstel goed om over drie jaar 225 miljoen ARB- tokens, ongeveer $ 215 miljoen, toe te wijzen om gaming-applicaties te financieren. De prijs van het native token van Arbitrum is in twee dagen gedaald van $0,959 naar $0,938, wat een daling van 2,25% weerspiegelt.

Deze verschuiving heeft de visie van experts op het investeringspotentieel van Arbitrum beïnvloed, waarbij voorspellingen wijzen op een daling tot ongeveer $0,8379 per ARB-token medio juli. Aan de andere kant voorziet de meerderheid van de experts op de cryptomarkt een opleving voor Arbitrum, aangedreven door Arbitrums steun voor cryptoprojecten. Deze experts verwachten een stijging tot ongeveer $2,095 per ARB-token in juli.

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi-website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.

The post Whale activiteit stimuleert Rebel Satoshi (RECQ) presale, prijzen van Polygon (MATIC) en Arbitrum (ARB) dalen appeared first on CoinJournal.