Binance Labs is begonnen met het accepteren van aanvragen voor Season 6 Incubation Program voor Web3-innovatie.
Het incubatieprogramma biedt op maat gemaakte middelen en mentoring voor startups.
Tegelijkertijd heeft de eerste fase van de presale van AltSignals 96,71% bereikt.

Het zesde seizoen van het prestigieuze incubatieprogramma van Binance Labs accepteert nu aanvragen. Het doel van het programma is het bevorderen van innovatie in de Web3-industrie, een snel groeiend veld in de voorhoede van de digitale revolutie.

Het zesde seizoen van het Binance Labs Incubation-programma begint op een moment dat het opwindende op crypto gebaseerde AI-project AltSignals de presale van het native token ASI uitvoert.

Het track record van Binance Labs in het versnellen van startups is sterk. Er zijn meer dan 900 aanvragen ingediend voor het vorige seizoen van het programma. Na een grondig beoordelingsproces werden 12 projectteams gekozen. Deze teams vertegenwoordigden een reeks sectoren, waaronder infrastructuur, beveiliging en gedecentraliseerde financiën (DeFi).

Van de 12 heeft Binance geïnvesteerd in vijf opvallende projectteams, wat het enorme potentieel en talent aantoont dat het programma aan het licht brengt.

Het op crypto gebaseerde AI-project van AltSignals

Met de creatie van een volledig nieuwe handelsstack, mogelijk gemaakt door kunstmatige intelligentie, omarmt AltSignals het potentieel van generatieve AI via zijn aankomende platform ActualizeAI, dat blockchain-technologie en AI gebruikt om de hoogste kwaliteit handelsinformatie te creëren die online beschikbaar is.

Om een aantal redenen wordt AltSignals al geprezen als een van de cryptocurrency-platforms met een veelbelovende toekomst. Het werd gelanceerd in 2017 en is ontwikkeld om een community van meer dan 50.000 gebruikers te ondersteunen, die allemaal profiteren van de gepatenteerde AltAlgoTM-handelsindicatortool van het platform met een uitzonderlijk slagingspercentage van gemiddeld 64%.

AltSignals maakt gebruik van het enorme potentieel van AI om zijn ActualizeAI-handelsstapel te creëren in een poging dit percentage te verhogen tot meer dan 80%. Terwijl het zich voorbereidt op de lancering van zijn AI-platform, voert AltSignals momenteel de voorverkoop uit van zijn cryptocurrency, ASI.

De ActualizeAI combineert een aantal geavanceerde generatieve AI-mogelijkheden om een opmerkelijk krachtige alles-in-één oplossing te bieden die winstgevende besluitvorming mogelijk maakt. De tool maakt gebruik van machine learning-algoritmen om op regels gebaseerde logica toe te passen om te begrijpen hoe markten functioneren. Natural Language Processing (NLP) maakt ook gebruik van de analyse van het handelssentiment en versnelt het leren. Dit verbetert de uitvoerkwaliteit, frequentie en volume en biedt een betrouwbare en flexibele oplossing voor handelsinzichten.

Om leden te helpen profiteren van de beste koop- en verkoopprijzen, gebruikt ActualizeAI bekrachtigend leren om automatisch de risico/opbrengstverhouding voor alle transacties in evenwicht te brengen. Dit helpt om emoties uit het besluitvormingsproces te verwijderen. Gebruikers profiteren van de meest recente informatie die beschikbaar is dankzij een systeem dat voortdurend leert en het kaliber van zijn handelssignalen verbetert.

Het incubatieprogramma van Binance op maat gemaakt voor Web3

Het programma van drie maanden is speciaal ontworpen om te voldoen aan de veranderende behoeften van oprichters in deze snel veranderende sector. Het educatieve programma is volledig gewijd aan het creëren van Web3-startups. De bronnen van het programma worden aangemoedigd om door oprichters te worden gebruikt bij het ontwikkelen van hun concepten en het herhalen van hun producten.

Een-op-een mentorsessies en toegang tot chats bij het haardvuur met zakenmensen, waaronder de oprichters van portfoliobedrijven van Binance en Binance Labs, zijn bij deze speciale gelegenheid inbegrepen.

Bovendien is Binance Labs voor haar incubatieprogramma op zoek naar startups in bepaalde interessegebieden. Infrastructuur, gedecentraliseerde financiering (DeFi) en de toepassingslaag zijn enkele van deze gebieden. Binnen deze sectoren vallen tal van deelgebieden, waaronder MEV, ZK Proofs, Layer 2 Scaling, Lending & Borrowing, Perpetuals & Derivatives, Investing, AI-Powered DApps, Web 2.5 DApps, Analytics en SocialFi.

Door zich op deze regio’s te concentreren, wil Binance Labs de meest veelbelovende en innovatieve Web3-projecten sponsoren.

The post Binance Labs incubatieprogramma seizoen 6 begint, AltSignals presale bereikt 96,71% appeared first on CoinJournal.